Wavetops

Wavetops is een Antwerpse, ecologische kledinglijn geïnspireerd op bergen & oceaan. Bovendien gaat er bij iedere bestelling rechtstreeks 10% naar de ondersteuning van onderwijs in Nepal. 

 

Het merk is ontstaan uit een ontmoeting met het Nepalese Himalayagebergte. Na een reis die Emilie maakte naar het Himalayagebergte, speelde ze met het idee om een permanente liefdadigheidsactie op te starten. Enkele jaren geleden startte ze een spontane koekjesverkoop voor een Nepalese dagopvang -die verkoop liep sterk uit de hand en ze moest zelfs een bakkerij inschakelen om de grote hoeveelheid aan bestelling te kunnen verwerken-. Een aantal reizen en jaren later, is ze het permanente initiatief 'Wavetops' gestart waarin ze haar passie voor surfen en bergen beklimmen kan verwerken.

 

Ze combineert haar eigen grafische en unieke ontwerpen, die ze zelf zeefdrukt, in een duurzame, ecologische en fair trade collectie die onderwijs in Nepal steunt. Al vanaf één aankoop geef je twee dagen onderwijs aan één kind in Nepal.